Λογισμικό

Ο προγραμματισμός κατά παραγγελία ήταν η πρώτη υπηρεσία της εταιρείας Soft Design όταν αυτή ιδρύθηκε το 1987, και παραμένει μέχρι σήμερα σημαντικός τομέας δραστηριότητας. Στο προσωπικό της συγκατελέγονται ειδικοί σε ποικιλία γλωσσών και εργαλείων που απαιτούνται για την παραγωγή ειδικών εφαρμογών, είτε αυτές βασίζονται στο απλό Microsoft Excel είτε χρησιμοποιούν πολλαπλά υποσυστήματα γραμμένα σε γλώσσες όπως η Java και η C# από την αποθήκευση δεδομένων μέχρι την παρουσίασή τους στο χρήστη.

Η εταιρεία Soft Design στελεχώνεται από προσωπικό που γνωρίζει καλά τις σημαντικότερες γλώσσες προγραμματισμού, είτε πρόκειται για Desktop εφαρμογές, είτε για Internet, είτε για PDA, είτε για Smartphone. Υπάρχει αυξημένη τεχνογνωσία στις παρακάτω γλώσσες προγραμματισμού και αυτό μας δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου, ότι μπορούμε να επιλέξουμε ελέυθερα την αποτελεσματικότερη γλώσσα προγραμματισμού για το εκάστοτε έργο.

  • .Net Framework ( C# , VB )
  • Java
  • PHP
  • SQL ( SQL Server, Oracle, MySql)

 

Ο έλεγχος ποιότητας στον προγραμματισμό κατά παραγγελία είναι το ίδιο σημαντικός όπως και για κάθε άλλο προϊόν, και αυτό συνεπάγεται ότι το προσωπικό της εταιρείας δουλεύει απευθείας με τους πελάτες και είναι διαθέσιμο για να επιλύσει τα προβλήματα όποτε χρειαστεί.

Το να αγοράσετε ένα έτοιμο προϊόν λογισμικού κοστίζει συνήθως φθηνότερα από το να δημιουργήσετε το δικό σας μέσω του προγραμματσιμού κατά παραγγελία. Αλλά είναι ικανό να κάνει αυτά που περιμένετε; Μήπως είναι υπερβολικά περίπλοκο επειδή προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα για πολλούς χρήστες; Αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, τότε ο προγραμματισμός κατά παραγγελία μπορεί να είναι η απάντηση. Επιτρέψτε στην εταιρεία Soft Design να γράψει λογισμικό που κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, και πιο ουσιαστικά ίσως, να γράψει λογισμικό που μπορεί να τροποποιηθεί μελλοντικά όποτε χρειαστεί και ανάλογα με τις ανάγκες σας.