Υπηρεσίες Διαδικτύου

Υπηρεσίες όπως η κατοχύρωση ονόματος χώρου, η διαφήμιση στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης, η ενοικίαση χώρου για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας ή η ενοικίαση χώρου για την φιλοξενία των αρχείων σας προσφέρονται από έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Soft Design που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του διαδικτύου.

Πλέον η κατασκευή ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση είναι επιβεβλημένη και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η κατοχύρωση του domain name. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή του ονόματος χώρου καθώς αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην ευκολία απομνημόνευσής του καθώς και στο κοινό που θέλει να προσεγγίσει.

Το επόμενο βήμα μετά την κατοχύρωση ονόματος είναι η ενοικίαση του χώρου που θα χρειαστείτε για να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας. Η εταιρεία Soft Design παρέχει αρκετά πακέτα φιλοξενίας με διαφορετικό όγκο δεδομένων, όγκο διακίνησης και διαφορετικές τεχνολογίες υποστήριξης ώστε να μπορούν να καλύψουν σίγουρα τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

Η διαφήμιση μέσω διαδικτύου είναι πλέον αρκετά διαδεδομένη και ίσως είναι απο τους πιο αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης αφού μπορεί να είναι στοχευμένη. Να διαφημίζεστε δηλαδή σε κοινό που θα ανήκει σε κάποιο ή κάποιους τομείς που θα έχετε επιλέξει. Μπορούμε να σας παρέχουμε διαφήμιση στις πιο διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης ( google, yahoo, bing, κ.α. ) καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα ( facebook κ.α.).

Αν θέλετε να έχετε αποθηκευμένα τα αρχεία σας κάπου σίγουρα και να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε έχετε πρόσβαση και στο διαδίκτυο τότε η εταιρεία Soft Design σας παρέχει πολλαπλά πακέτα ενοικίασης χώρου.